Esitelmätilaisuus ja SLIYn vuosikokous 26.4.2021

Hyvä SLIY:n jäsen,

tervetuloa SLIY:n vuosikokoukseen maanantaina 26.4. klo. 17.00. Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja valitaan uusi hallitus. Liitteenä on kokouksen esityslista, vuosikertomus, tilinpäätös ja toimintasuunnitelma.

Pyydämme ilmoittautumaan Zoomissa pidettävään vuosikokoukseen 25.4. mennessä osoitteeseen sihteeri@sliy.fi. Lähetämme ilmoittautuneille Zoom-linkin ennen kokousta.

Ennen kokouksen pitämistä kuulemme vuoden 2018 SLIY:n gradustipendin saajan Mariette Hägglundin esitelmän, jossa hän käsittelee Tampereen yliopistoon tekemäänsä pro gradu -työtään Irakin Nineven alueen sisäisestä pakolaisuudesta viime vuosien konfliktien aikana. Hägglund on työssään analysoinut sitä, kuinka tämän Irakin pohjoisosassa sijaitsevan alueen sisäisten pakolaisten etninen, uskonnollinen ja sosioekonominen asema on vaikuttanut heidän kokemaansa väkivaltaan alueella, joka itsessään on uskonnollisesti, kulttuurisesti ja etnisesti moninainen. Työn otsikko on Prove you suffer, prove you aren’t Daesh – an Empirical Study on Internal Displacement in the Ninewa Region in Iraq (2019). Voit lukea työstä tarkemmin täältä: https://trepo.tuni.fi/handle/10024/117804. Esitys on suomeksi. Vuosikokous pidetään esitelmän jälkeen. Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

SLIY ry.