Mare nostrum -ilta 14.4.

Perinteinen Mare nostrum -ilta järjestetään tiistaina 14.4. klo 18.15 Helsingin yliopiston päärakennuksella (Unioninkatu 34, auditorium XII). Mare Nostrum on Suomen Välimeren tiedeinstituuttien ystäväyhdistysten yhteinen esitelmäil­ta. Tänä vuonna tilaisuuden järjestää Villa Lanten ystävät ja illan teemana on ihmiskauppa. Suomen Ateenan-instituutin ystävät (SAIY), Suomen Lähi-idän insti­tuutin ystävät (SLIY) ja Villa Lanten ystävät (VLY) ovat kukin kutsuneet tilaisuuteen oman puhujansa:

Pro-tukipiste ry:n kansainvälisen työn koordinaattori Essi Thesslund: ”Paremman elämän toivossa – kansalaisjärjestötyön näkökulmia ihmiskauppaan Välimeren alueella” (VLY)

VM Evangelos Patouchas: ”EU:n Välimeren maat Euroopan eturintaman puolustajina” (SAIY)

FT Marko Juntunen: ”Antropologisia näkökulmia ihmisten salakuljetukseen Välimerellä” (SLIY)