Suomen Lähi-idän instituutin syysillallinen 5.10.2010

Suomen Lähi-idän instituutin säätiöllä ja Suomen Lähi-idän instituutin ystävät ry:llä on ilo kutsua Teidät Suomen Lähi-idän instituutin juhlavalle  syysillalliselle tiistaina 5.10.2010 klo 19 alkaen Ravintola Sipuliin (Kanavaranta 7, Helsinki).

Tervetuloa kuulemaan instituutin kuulumisia ja tulevia suunnitelmia sekä tapaamaan säätiön ja instituutin edustajia ja muita Lähi-idästä kiinnostuneita. Illan ohjelmassa on verkottumista uusien ja vanhojen yhteistyökumppanien kanssa ja vilkasta keskustelua Lähi-itään liittyvistä kysymyksistä herkullisen kolmen ruokalajin illallisen ääressä.

Illalliskortin hinta on 65 euroa.

Ilmoittautumiset 28.9. mennessä: fime@fime.fi tai puh. 09-2286 9248. Ilmoittautuminen on sitova.

Martti Nissinen   Teija Tiilikainen

Säätiön puheenjohtaja   Säätiön varapuheenjohtaja